Menstruace - pilulka po

Chtěla bych se zeptat jestli má vliv alkohol na pilulku po ? A jestli je problém když má menstruace nastat do 3 dnů a ještě nenastala a to už je 4 den ? Nebo jestli má na menstruaci vliv to že jsem nebrala jeden měsíc antikoncepci ?

Odpověď odborníka:

Karolíno, pokud jsou obě tablety Postinoru užity podle předepsaného časového schématu a nedošlo ke zvracení nebo průjmu, strava vč. alkoholu účinek nesnižuje. Pokud jste kvůli Postinoru platíčko antikoncepce nedobrala, může dojít k pozdějšímu nástupu krvácení, resp. po užití Postinoru dojde téměř vždy k rozhození menstruačního cyklu, čili ještě vyčkejte několik dní, pokud menses nepřijde, konzultujte u svého gynekologa. S pozdravem,k. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: