Menstruace po dobrani antibiotik

Chtěla jsem se zeptat, brala jsem pět dni ciprinol na zanět močových cest. Po dobráni poslední tabletky jsem do dou dnů dostala menstruaci i přesto, že pravidelně beru HA Yaz. Menstruaci jsem měla dostat o týden později. Je to následek antibiotik? Bude v pořadku když pravděpodobně příští týden menstruace nebude v pravidelném termínu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Petro, ano, může dojít k posunu, navíc po dobu braní antibiotik nemusí antikoncepce spolehlivě chránit před početím. Doporučuje se event. další ochrana. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: