Menstruace po samovolném potratu

Dobrý den, paní doktorko, Před 4 týdny jsem prodělala samovolný potrat v 6tt, nyní měly přijít měsíčky, ale přišlo jen slabé špinění. Je to v pořádku, nebo mám raději navštívit svého gynekologa? Těhotenský test jsem si zatím nedělala. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pro jistotu by byl gravitest vhodný, bude li negativní vyčkejte ještě cca 14 dní a pokud se menses nedostaví navštivte gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: