Menstruace po vysazení antikoncepce

Dobrý den, po 13 letech jsem vysadila antikoncepci (Mercilon). První mentruaci jsem měla normálně (tu hned po vysazení), další byla po 44 dnech, další po 48 dnech, pak po 31 dnech a pak opět po 31 dnech. Pak další nepřišla, počkala jsem a teď už by měla být zase další, ale není. Těhotenský test jsem si dělala a byl negativní. Menstruaci před zahájením braní antikoncepce jsem měla celkem pravidelnou. Mám tomu ještě nechat čas nebo se obrátit na gynekologa? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vám vynechaly už dvě menstruace za sebou, doporučuji Vám navštívit gynekologa. Ten UZ vyšetřením zjistí příčinu problému a navrhne nejlepší léčbu. Zkuste i zopakovat těhotenský test.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Zadna menstruace | Od: Volfova | 13.1.2017 12:11
Dobry den, zacatkem kvetna 2016 jsem
prestala brat antikoncepci, jelikoz se po 5
letech se s manzelem chceme pokouset o
miminko. Po vysazeni jsem menstruaci
dostala normalne ale pak jsem mela
zpozdeni cca 40dni a byla jsem na
vyvolavacce a menstruaci jsem dostala za
5-6dni, po mesici se to zase
opakovala...cca 40 dni nic a pak
vyvolavacka a po 5 dnech naskocila. Timto
zpusobem vsak asi neotehotnim. Ted uz
mam zpozdeni 10 dni a na vyvolavacku jdu
za 3 tydny a dr. uvidi...jake mam sance
otehotnet kdyz mi to nefunguje :-(
reagovat
re:Zadna menstruace | Od: uLékaře.cz | 13.1.2017 14:46
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x