Menstruace po vyvolávací injekci

Dobrý den měla bych dotaz,už 2 roky po vysazení antikoncepce sayane jsem nedostala měsicky ted jsem sla za svym gynekologem aby mi pichl vyvolavaci injekci a 12 září 2012 jsem je dostala a zkoncily mi 20 září 2012 je možné abych je dostala ted zacatkem mesice 4 řijna?.a jsou vice bolestive je to vporádku?.Nemužu byt těhotná .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je. Bolestivost při menstruaci se občas objevuje také, je možné tlumit ji léky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: