Menstruace s ha

Dobrý den,chci se zeptat když jsem v sobotu dobrala platíčko HA (Lindynette) pravidelně brané v 19.0 a obvykle dostávám pseudomenstruaci tak po 3-4 dni bez užívání HA,nemůžu být těhotná či je možné nějaké to zpoždění,jsem z toho nervozní.děkuji za odpověď E.P.

Odpověď odborníka:

Nepředělejte si předčasné starosti, menses se dostavuje během té 7 denní pauzy,gravidita je nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: