Menstruce

Dobrý den, Měla bych dotaz,v listopadu jsem měla pohl.styk a kondom uvízl uvnitř.šla jsem si pro postinor!Menstruaci jsem poté dostala ale slabši,další měsíc byla normální a potom jsem měla zpoždění (cca 30dní,dalo by se tedy říct že jsem vynechla).Dostala jsem vyvolávací injekce i men. se oběvila po 11 dnech ale je to zatím jen takové špinění.Tak bych se chtěla zeptat zda je to normální a nebo zda můžu být těhotná?Dělala jsem si cca 13 testů (různých a všechny byly negativní)V posledním půl roce jsem měla velké stresy,stěhovala jsem se a zhubla nějaké to kilo nejedla jsem důsledkem stresu (ale za 2 roky jsem zhubla 20kg a od té doby mívám menstruaci o dost slabší)a v tomhle sresovém půl roce to mám celé rozházané.Může tohle nepravidelnost způsobit i postinor?Děkuji za odpověď Na doporučení beru kapky GYNEX tak snad pomůžou :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stres i Postinor to způsobit mohou, proto není dobré Postinor brát často, potom se z hormonálních zmatků nemusíte vyhrabat ještě dlouho (ono i jednou stačí). Zkuste podstatně změnit životní styl tak, abyste stresy minimalizovala a vše se určitě časem upraví. Chce to ale být opravdu důsledná a naučit se mít se ráda. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: