Menzes

Dobrý den, cca 4 měsíce užívám Eutyrox 50 na štítnou žlázu + jod. Od té doby co lék užívám nedostávám menzes. Gynekologicky je vše v pořádku. Tak by mě zajímalo jestli to nemůže být ovlivněno výše uvedeným lékem. S přítelem bychom chtěli miminko a v takovém případě to nelze. V roce 2001 jsem prodělala trombozu hlubokých žil, takže užívám dlouhodobě Warfarin 5mg, také jsem proděla infekční endokarditidu a pak mám ještě autoimun. hemol. anemii lupus a na to užívám prednison 5mg + obden moduretic. Je mi skoro 30 let a konečně když se mi vše urovnalo v krev. výsledkách, tak zase přijde něco jiného. Věříte mi, že jsem z toho už zoufalá.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Ve Vašem dosti komplikovaném případě se mi nechce Vám něco doporučovat - ani jsem Vás neviděl, ani nevyšetřil, ani nevyzpovídal... V tomto případě Vás jednoznačně odkazuji na Vašeho gynekologa, úzce spolupracujte i s internistou. Velmi Vám doporučuji také péči lékaře celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: