Menzes

dobrý den jsem po porodu CS a zaroven sterilizace kojení trvalo 14dní.rodila jsem 8.8.a stale nemám menstrulaci a už ani očistky kdy mužu asi očekávat 1 menzes??a ještě je sterilizace bezpečná proti početí??dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy trvá delší dobu, než se tělo dá dohromady po těhotenství vůbec a ještě po kojení. Nemusí přijít ani do měsíce od ukončení kojení - pokud ale nepřijde do dvou měsíců, raději zajděte na gynekologii. Při sterilizaci jsou vejcovody zašity, takže nedochází k uvolňování vajíček do dělohy. Proto se dá považovat za jednu z nejbezpečnějších metod k zabránění těhotenství. Pokud je vše správně zoperováno, je výsledek stoprocentní.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: