Menzes

mam 43let a posledni 2mesice mam misto menzesu jen 2 denni špineni nic me neboli mam jen citlivějši prsa uživam antikoncepci Trigular již 5let

Odpověď odborníka:

Může to svědčit pro nastupující menopauzu, ale měla byste pro jistotu navštívit gynekologa, vás vyšetří a možná změní antikoncepci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: