Mercilon

Hned ze začátku se vám chci hrozně omluvit za pokládání téměř stejného dotazu. Vím že už je třetí ale tento je nejpřesnější. Beru již 5 měsíců HA Mercilon. První tři měsíce jsem měla pravidelnou 7denní pauzu, vždy se dostavila menstruace během 2-3 dnů. Přes prázdniny jsem ale nechtěla mentsruovat a tak jsem hned začala po dobrání jednoho bistru brát druhý. Na tabletku jsem nikdy nezapoměla (beru ji vždy kolem půl desáté, + - hodina). Druhé platíčko jsem dobrala ve středu 8.9.12 a ani dnes 12.8.12 se menstruace zatím nedostavila. Přítel se většinou udělá do mě. Mám pocity jako před mences, bolí mě v podbříšku, a mám bílí výtok. Chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná, nebo je to normální. Docela se bojím. Děkuji za odpověď. Krásný den, Jitka.

Odpověď odborníka:

Kontinuální užívání je možné, těhotenství není příliš pravděpodobné,pro jistotu si udělejte těhotenský test,jinak menses by se měla dostavit do 7 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: