Mercilon po porodu

Dobrý den, po porodu jsem začala brát kvůli kojení HA Azalia, kterou jsem brala v kuse. Jakmile jsem - cca po 6 měsících - přestala kojit, předepsala mi paní doktorka HA Mercilon, který jsem brala i před otěhotněním. Mercilon jsem navázala hned na Azalii aniž bych udělala pauzu. Nyní beru třetí platíčko. MS se po prvních dvou dobrání platíček dostavila, ale byla slabší a kratší. Když jsem načla třetí platíčko, tak jsem po šesti dnech braní začala lehce špinit. Je možné, že se ještě nesrovnal cyklus? Ještě doplním, že se momentálně léčím se zánětem moč. cest a beru ATB Nitrofurantoin. Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Cyklus by měl být již upraven, špinění se může při antikoncepci vyskytnout,pokud by se opakovalo i v dalších cyklech byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: