Methionin

Dobrý den, užívám Methionin. Nikde jsem nenašla vedlejší účinky. Je možné, aby mě po něm bylo špatně od žaludku?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to možné. Methionin se používá v německy mluvících zemích k okyselení moči (v rámci prevence bakteriálního přerůstání); v příbalovém letáku je výslovně uvedeno, že je třeba počítat s možností zvracení a nevolnosti.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: