Methionin

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda užívání methioninu ma vliv na účinnost antikoncepce a zda mohu methionin brát s lékem Pirabene. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Nevím o vzájemném ovlivnění účinku methioninu a antikoncepce. Neužívejte však methionin příliš dlouho, při delším podávání může docházet ke změnám hladin některých vitamínů a minerálů. Pirabene užívat můžete.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x