Meziobratlová ploténka po operaci

Dobrý den, Jsem tři týdny po operaci L5/S1 pravostranná mediolaterální preforaminální hernie zasahující do kanálu cca 6-7 mm, VDD je 15 - 16 mm.Darální vak bez tlaku, kontakt - útlak je na odstupu kořene S1 vpravo kořen bez edému. Při určitých pohybech mě bolí pravá noha ( nerv ).Je to normální pooperační záležitost, nebo je to nějaký problém. Děkuji Za Váš čas a odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím, že se jedná o zvyklý pooperační průběh, kde dosud jsou patrné v oblasti operačního zákroku změny ve smyslu pooperačního otoku a obvyklé nebakteriální zánětlivé reakce. Sám jsem měl podobný průběh.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: