Mi modelování těhotenství

Dobrý den, chci se Vas zeptat jak dlouho po mimodeloznim těhotenství je pozitivní test?? A taky za jak dlouho zmizí ty pocity? Stále se mi motá hlava a mívám tu kovovou chuť v ústech. Laparoskopie mi byla provedena 27.4. 30.4. Jsem byla propuštěna bez kontrolního hcg a stále se necítím fit.dekuji

Odpověď odborníka:

HCG by se mělo do týdne nejdéle 14 dní vrátit k normě každým dnem by jste se měla cítit lépe. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: