Micardis

Dobrý den,mám k Vám prosbu.Užíval jsem lék Inhibace+ a tento byl vyměněn/kvúli kašli/ za lék MicardisPlus 80mg 1/2 ráno,může také způsobovat tento lék suchý kašel?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento lék je ůplně jiného složení, kašel by způsobovat neměl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: