Microgynon

Dobrý den, pět let jsem brala hormonální antikoncepci microgynon a v prosinci 2009 jsem ji vysadila, za jak dlouho můžu otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Otěhotnět můžete již v prvním cyklu po vysazení antikoncepce. Pokud správně počítám, pokoušíte se o miminko 5 měsíců. To je zcela běžná doba, o snížené plodnosti začínáme mluvit, až když se páru nepodaří otěhotnět ani po roce nechráněných pohlavních styků. Držím palce ať se miminko brzy povede!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: