Microgynon - vynechání 1 prášku

Dobrý den, zapoměla jsem si vzít pilulku Mycrogynonu (7. pilulka v balení). Vzala jsem si jí až o 10,5 hodiny později. Den předtím jsem měla pohlavní styk. Prosím o radu, jestli existuje možnost otěhotnění? Případně co mám příště udělat. V příbalovém letáku je toto řešeno trochu nejednoznačně. Děkuji za odpověď. S pozdravem M.D.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud si vezmete další pilulku do 12 hod, je účinnost zachována.další vemte v tu dobu,kdy je užíváte běžně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Samovyšetření prsu - Máš to ve svých rukou!
Články: Samovyšetření prsu - Máš to ve svých rukou!
Rakovina prsu je u nás v...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Články: Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Patříte k pacientům, kterým...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x