Miecha

Dobrý deń!Prosím o vysvetlenie-mozog bez patolog. nálezu,len arteficiálne zvýšenie signálu vo výške C3,fokálne zvýšenie signálu v mieche vo výške Th4,5,6-v.s. myelopatia-táto časť miechy je t.č. na okraji cievky.Je možné,aby mi to sposobovalo mravenčenie a brnenie,možem z toho ochrnúť a je možnosť,že mi to prejde?Ďakujem!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, popis vašeho vyšetření neukazuje velké změny, žádné v oblasti mozku a minimální v oblasti míchy. Kontroly u neurologa a další speciální vyšetření budou jistě na místě, aby se vyloučila nebo potrvdila možná souvislost s vámi udávanými potížemi. Ochrnutí se nebojte, ale pokud by se potvrdila diagnosa např. roztroušené sklerosy, měla byste se léčit, aby se postup nemoci zastavil, nemoc se nijak nerozvíjela a brnění a mravenčení po léčbě zmizí. Zatím ale diagnosu asi stanovenu nemáte, na kontrole s neurologem při příštím setkání všechno prodiskutujte. Ptejte se co vás zajímá, je to vaše zdraví.. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: