Migréna

Dobrý den, trpím od 18-ti let migrénou. Prošla jsem samoléčbou různými analgetiky, pak neurologickými ordinacemi i centry bolesti bez většího efektu. Nyní mi byla doporučena profylaktická léčba (Lamotrigin) + Rosemig 100 mg.Mezitím jsem měla úraz a jsem po operaci kolene. Bylo mi doporučeno užívat po operaci Phlogenzym (200 tbl). Ještě po operaci jsem trpěla úpornými bolestmi hlavy, ale pak jako když utne. Koleno se po operaci dobře hojilo, upravilo se zažívání i bolesti hlavy. Předpokládám, že díky Phlogenzymu, nemáte podobné zkušenosti. Nyni (po dobrání Phlogenzymu) se vše vrací do původního stavu. Nevím zda mám znovu nakoupit nějaký typ Wobenzymu nebo užívat neuroložkou předepsanou kůru (Lamotrigin). Děkuji předem za radu Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Proč si myslíte, že na dálku Vám pomůžeme lépe nežli lékaři, kteří Vás znají, mohou si s Vámi pohovořit a vyšetřit Vás? Nicméně, když uř se ptáte, nevylučoval bych, že Vám wobenzym nebo phlogenzym pomůže na bolesti hlavy. Pokud tomu tak je, jistě bude tělo méně zatěžovat nežli Lamotrigin s rosemigem. Rozhodující jsou Vaše pocity a obtíže.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: