Migréna

Dobrý den, pane doktore, je možná nějaká souvislost mezi aplikací kryolipolýzy (na břišní partie) a nástupem migrény (s výpadkem zorného pole a poruchou řeči). Těmito stavy trpím pouze několikrát v roce, mohla další záchvat vyvolat kryolipolýza??? Děkuji za Vaši odpověď. Jana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jano. Migrena je velmi citlivá na různé vlivy- režim spánku, příjem tekutin, hormony ale i změna počasí. Také ev změny zdravotního stavu všech typů. Ale jasná vazba na tento typ prodělaného výkonu není. Při udávaných potíží je vhodné u neurologa došetření, nastavení léčby akutního záchvatu i tzv profylaktické léčby. Užívání jen analgetik opakovaně u častějších a komplikovaných záchvatů není vhodné. Zdravím dr. Šigut

prim. MUDr. Vladimír Šigut
prim. MUDr. Vladimír Šigut

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologické odd a iktové centrum nemocnice Krnov,
Ambulance neurologie a myoskeletární medicíny Krnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: