Migréna

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 27.4.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den, už několik roků trpím migrénama. P.doktorka mi předepsala Sumatriptan Actavis. Když jsem si tento lék vzala,když mě začla bolet hlava okamžitě mě strnulo celé tělo a zvednul se mi tlak. Měla jsem pocit na zvcracení. Asi tak do 5 minut mě lék zabral a hlava přestala bolet. Tak nevím jestli je to dobré užívat. Protože kdybych si tento prášek dala např. ve škole tak bych to asi nezvládla. A ještě jsem se chtěla zeptat jestli má opalování v solárium vliv na migrény. Děkuji

Odpověď odborníka:

DOBRY DEN,informujte pani doktorku o techto projevech a ona vam muze vybrat lek jiny ze skaly antimigrenosnich leku.Solarium by generovat migreny nemelo,ale pozor,jiz pri tretim ozareni v solariu se mnohonasobne zvysuje riziko rakoviny kuze. HEZKY DEN.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: