Migréna

Dobrý den, před cca 3 lety jsem byla u neuroložky (EEG negativní), potvrdila mi migrénu, předepsala mi Cinie (nikdy jsem nebrala - mělo se to brát při prvních příznacích, ale já jsem se s bolestí už vzbudila), pak přišlo 2.těhotenství, vše OK, nyní kojím, dceři je 16 měsíců, migréna se mi před cca 3 měsíci vrátila a je čím dál častější. Teď se ještě před týdnem přidala taková tupá bolest hlavy na druhé straně. Mohlo by jít o stupňování migrény nebo možná i o nádor? Na neurologii jsem od té doby nebyla, dokud kojím, je to možná i zbytečné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, migréna často během těhotenství vymizí a pak se znovu objeví. Léčba při kojení je velmi omezená ( paralen ). Stran vyloučení postižení mozku se obraťte na svěho neurologa - vyšetří Vás a doporučí případné došetření. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Články: Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Při porodu se velmi často...
Depresí k infarktu
Články: Depresí k infarktu
Fyzicky zdraví lidé trpící...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: