Migréna s aurou

Dobrý deň.Už roky mávam migrény 3x do týždňa , alebo raz za 3 mesiace.Najčastejšie z nedostatku spánku,alebo z akéhokoľvek narušenia môjho rytmu. V posledných mesiacoch mávam migrény s aurou(mávam záblesky pred očami, dvojité videnie...)niekedy sa po aure nedostaví bolesť , ale náhla únava. Bola na očnom vyšetrení, zrak mám v poriadku. Nikdy pred tým som aury nemala. Znamená to, že sa v mojom mozgu niečo zmenilo? Mám ísť na neuro vyšetrenie ? Naposledy som bola pred 10 rokmi, vtedy bolo všetko v poriadku. Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Aura k migréně patří, není to nic mimořádného. Ale pokud jste byla u neurologa před dlouhou dobou, bylo by vhodné vyšetření zopakovat a hlavně nasadit léky, které se specificky na migrénu podávají.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x