Migréna v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vás poprosila o radu. Před těhotenstvím jsem se léčila s migrénou. Nyní jsem ve třetím měsíci, ale občas bolesti stále mám. Myslíte, že je vhodné pít Magnosolv na úlevu? V příbalovém letáku se nepíše, zda se v těhotenství smí užívat. Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Magnosolv můžete užívat bez obav, max. 1-2 sáčky denně. Neublíží Vám ani plodu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x