Mikroadenom

Dobrý den. Mám na Vás dotaz.Byl mi nalezen zvýšený prolaktin na magnetické rezonanci objeven mikroadenom.Paní doktorka nasadila Dostinex hodnoty poté v normě léčena jsem 2 roky.Nemohu stále přijít do jiného stavu po gynekolické stránce vše v pořádku.Před několika dny kontrolní odběry krve,kde mi opět našli zvýšené hormony.Kontrola na magnetické rezonanci před rokem už nic neobjevila menstruační cyklus pravidelný.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Beranko! Zvýšená hladina prolaktinu je překážkou otěhotnění (což je i podstatou antikoncepční účinnosti kojení). Pokud nebudou dostinexem srovnány hormony, otěhotnění je nepravděpodobné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: