Milá paní doktorko či dok...

Milá paní doktorko či doktore..obracím se na Vás asi se zvláštní prosbou..jsem 19 slečna..neměla jsem a nemám nějaký vážný vztah tím pádem jsem neměla ještě s nikým pohlavní styk a neberu antikoncepci...jen jednou nedávno se mi stalo,že jsem se sblížila s chlapcem a začali jsme se hladit..apod...a a začal mne vzrušovat prsty a chtela jsem se jenom zeptat jake je procentualne velke riziko otěhotneni pokud měl na prstech zbytek spermii...nedostal se moc hluboko nebot jsem se bala a moc jej nepustila,ale i pres to....moc se omlouvám,že to píši tímto stylem,ale opravdu nevím jak to jinak mám napsat.....možná je to uplná hloupost,ale pro mne ted ne....povidala jsem si o tom i s kamarádkami,ale ani ty si nejsou jiste a samotne by je to zajímalo...moc děkuji za jakoukoliv odpoved V.

Odpověď odborníka:

Čistě teoretické riziko snad je, ale prakticky se domnívám, že vám vůbec nic "nehrozí". Pokud však pomýšlíte na vážnou známost, bylo by lepší začít s nějakou hormonální antikoncepcí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: