Milurit a vlasy

Poslední 2 roky mi dosti padaly vlasy a nyní v posledních měsících se to ještě velmi zhoršilo,bojím se,že za pár měsíců budu plešata.Kromě jiných léků užívám milurit,který to může podle příbalového letáku způsobit.Dá se nahradit?Musím ho brát?

Odpověď odborníka:

Poradtě se prosím s Vaším praktickým lékařem, jestli i jine léky nemohou způsobit padání vlasů.
po Miluritu by to nemělo být časté.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Dobrá komunikace s lékařem – základ úspěšné léčby
Články: Dobrá komunikace s lékařem – základ úspěšné léčby
Mluvit spolu a rozumět si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: