Miminko 1měsíc staré a příušnice!!!

Dobry den,rada bych se informovala jk je to s miminky 1mesic stare plnne kojene a nemoc priusnice.Nas starsi syn Matěj 2roky a 4měsicevje potencionalne obdarovan toto nemoci od nasich sousedu.Predpokladam ze on je v pohode ze prubeh bude jako u vsech deticek ale vice mi dela starost nase ceruska Amálka zitra oslavime presne mesic?Pokud bude nakazen nas syn amalka je 100% take stale ji pusenkuje a jak jsem se docetla je to kapenkova nemoc.Dekuji za vasi jakoukoli odpove,Zdravime a prejeme hezke, klidne- proziti svatku vanocnich Aja,Maty Amálka a manzel Vlasti

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste prodělala v minulosti příušnice vy, měla by být dcerka cca do 6měsíců věku chráněna vašimi protilátkami. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: