Miminko po embolii

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na otázku mateřství po embolii. Teď to bude rok, co mě hospitalizovali v nemocnici kvůli podezření na plicní embolii, tu na 100% nepotvrdili, ale stejně jsem půl roku brala warfarin a nyní beru anopyrin. S přítelem přemýšlíme o miminku. Chtěla bych se Vás zeptat, zda si myslíte, že je to bezpečné a v pořádku. Mnohokrát Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Miminko samozřejmě mít můžete , ale po celou dobu těhotenství se s vámi bude zacházet jako s rizikovou pacientkou a budete si muset aplikovat podkožní injekce na ředění krve. Na všechny podrobnosti se dopředu vyptejte svého gynekologa ( ještě než otěhotníte).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: