Mimioplodnění nko po rakovině

Dobrý den.Prosím Vás moc o radu: moc bychom chtěli miminko (umělé oplodnění)a však jsem prodělala operaci nádoru a následně ozařování(před 6 ti-lety)Be(NA STEHNĚ)ru léky na epiepsii a mám 3 rok po sterilizaci-dobrovolně.Jakou mám šanci a jaká rizika pro dítě a pro mne jsou?? Děkuji a těším se na brzskou odpověd.S pozdravem J.I.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyžádejte si u svého gynekologa podrobnou prohlídku gynekologickou /i přes to, že jste sterilizovaná/ a potom také vyšetření u genetika, který vás vyšetří s mužem jako pár a vysloví se k možnému potenciálnímu riziku důsledků vašeho léčení rakoviny v minulosti. Pokud je to už více než 6let, věřím, že jeho prognosa bude příznivá. Kontakty potom na IVF centra a další zajímavé informace z této oblasti najdete zde: http://www.zenska-neplodnost.cz/reprodukcni-centra.Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x