Mimodelozni těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat jsem po revizi dělohy v pondělí, po ktere HCG stále rostlo, včera mi byla udělána laparoskopie a odebrán levý vejcovod, že tam byl plod... pořád me, ale poboliva na pravé straně a mám v puse tu kovovou chuť...myslíte, že by mohl byt plod i vpravo??Hystologie z revize zatím není a kontrolni hcg mi dělat nechtějí, protoze se prokázalo mimodelozni vlevo, vpravo mam pry jen cysticky....Děkuji

Odpověď odborníka:

Při operaci se kontroluje i druhá strana, t.j i strana pravá.Pravděpodobnost, že by bylo mimoděložní těhotenství oboustranně je velmi malá,prakticky nepravděpodobná. S pozdravem

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: