Mimoděložní těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem zeptat. Včera jsem byla na gynekologii s tím, že jsem těhotná(PM 1.1. 2012). První test jsem si dělala 1.2.2012, ten vyšel pozitivní,ale jen se slabou čárkou, což je v počátku asi normální. test jsem zopakovala za 3 dny, čárka byla opět slabá. Včera jsem na toaletě po utření měla nějaký hnědý(ne červená krev) výtok. V noci to bylo v pořádku a ráno znovu. Pro jistotu jsem si před včerejší návštěvou gynekologie udělala další test (vždy z ranní moči) a čárka je stejná jako u prvního testu (měla bych být 6+2tt). paní doktorka říkala, že v děloze vidí jen malinkatou dutinku a nezdá se jí zvětšený vaječník, vzala mi krev s tím, že když bude výsledek pozitivní, tak mám přijít příští týden na utz znovu, ale pořád slabě špiním a po toaletě víc a břicho mě bolí jako před menstruací se slabým pícháním na pravé straně. Před 6 lety jsem podstoupila operaci akutního apendixu. Bojím se, aby to nebylo mimoděložní těhotenství. Je to možné?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, možné to je.pokud máte píchavé bolesti v podbřišku, bylo by vhodné navštívit lékařku a event.hospitalizace v nemocnici k vyloučení mimoděl.těhotenství.pokud bude pozitivní těhotenský hormon z krve.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: