Minerály

  • Dotaz od: Lucia Rihova
  • Publikováno: 2.9.2016
  • uLékaře.cz

Prosím vás můžete mi poradit zdali mohu užívat koloidni minerály i v případě že používám antikoncepci nuvaring?.Respektive jest li koloidní minerály můžou nebo nemůžou snížit funkčnost zmíněné antikoncepce.Moc děkuji za odpověď.S pozdravem Lucia

Odpověď odborníka:

Účinnost antikoncepce by se takto neměla ovlivnit.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: