Miniinterupce

Dobrý den, mám dotaz ohledně miniiterupce, na kterou se brzy chystám. Jsem v 8tt a v současné době, krom vynechané menstruace, mám hlavní problém s bolestivými a nateklými prsy. Zajímalo by mě proto, po jaké době po zákroku tato nepříjemnost odezní? Budou mi lékaři léky upravovat i hormony? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Miniinterrupcí lze provést pouze do 8 týdne gravidity a hormony vám jistě upravovat nebudou, změny na prsou které pozorujete samy odezní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x