Miniiterupce a možnost opětovného otěhotnění

Dobrý den, dne 13.5 jsem podstoupila miniinterupci,krvácela jsem jen jeden den po zákroku,pak jsem začala krvácet 18.5 asi 5 dní.Předpokládám že krvácení 18.5 byl menses a včera jsem měla tedy dostat další.Menses se nedostavil a já šílím že jsem opět těhotná.PS jsem s manželem měla 2krát a vždy s kondomem.12.6 jsem si tedy s obav dělala test a vyšel negativní,ale vím že se také ještě nemusí ukázat že by se měl dělat až při větším zpožděním.Zapomněla jsem napsat že 30.5jsem byla na kontrole po zákroku a vše bylo v pořádku.je možné že jsem zase těhotná?Mám s toho už opravdu psychickou hrůzu a myslím že mi po ránu začíná být nevolno,nevím zda jsi toto není vsugerovaný a není to jen s nervů.Děkuji za odpověd.Sex jsem měla až kolem 25.5.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Gravidita se nedá spolehlivě vyloučit vyčkejte s dalším testem cca 10 dní a bude li negativní vyčkejte menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: