Minisisston

Dobrý den, 4 roky jsem brala Vreyu, žádný problém jsem s ní neměla až poslední tři měsíce špinění během braní tabletek a kvůli tomu jsem chtěla HA změnit. Byla mi paní doktorkou doporučena právě Minissiston, s tím, že problémy odezní. Nicméně se tak nestalo, zezačátku blistru je mi špatně, pocit na zvracení, návaly horka a špinění se mi objevilo znovu po 3 měsících. Chtěla bych se zeptat, jestli je to normální? Raději bych přešla na jinou ale nevím, kterou si vybrat. Děkuji předem za odpověď. ( 20 let)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte gynekologa a domluvte se s lékařkou, bylo by dobré změnit gestagenní složku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: