Minisiston a cotrimoxazol al forte

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat,zda lék Cotrimoxazol al forte rapidně snižuje účinnost antikoncepce Minisiston? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není mi známo, že by cotrimoxazol snižoval účinnost antikoncepce (toto se týká jiných antibiotických přípravků, především rifampicinu).

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: