Minisiston a penbene

Dobrý den, beru antikoncepci Minisiston a dnes mi lékař předepsal antibiotika Penbene. Ovlivňují tato antibiotika účinnost antikoncepce? Děkuji z odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,antibiotika snižují účinnost antikoncepce podstatně méně,než se tvrdí, chcete li mít absolutní jistotu po dobu užívání antibiotik použijte ještě kondom, ale je to až zbytečná opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: