Minisiston - prodloužení cyklu

Dobrý den, potřebovala bych posunout menstruaci o týden. Beru antikoncepci minisiston. Můžu si tedy vzít 21 tablet + 7 tablet z nového balení v kuse a až pak udělat pauzu? Budu dostatečně chráněná? děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete to tak udělat, v dalším cyklu však musíte užít opět minimálně 21 tablet, abyste byla před otěhotněním stále chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: