Minoxidil

Nasel jsem na internetu ze je to lek proti padani vlasu a ze v tabletach ma vetsi ucinost tak ho mam koupeny z internetu.

Odpověď odborníka:

Minoxidil je lék používaný na problémy s krevním tlakem, takže jeho celkové užívání, pokud vám ho vyloženě nedoporučí internista na vysoký tlak, je naprosto nevhodné. Na padání vlasů se používá jen lokálně ve formě tinktury.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x