Minoxidil tabletky

Podle nekterych lekaru po vysazeni tablet se vsechno casem vrati do povodniho stavu, a tady jsme se dozvedel ze po vysazeni nezadouci chlupy nezmizi, tak by me zajimalo kde je pravda, nekde uprostred? A do jake miry se to muze zhorsovat?

Odpověď odborníka:

Podle mých informací by ochlupení mohlo zůstat, ale vlasy vypadat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: