Miom a těhotenství

Dobrý den, před půl rokem jsem měla problémy u užívání antikoncepce doktor mi doporučil vysadit antikoncepci a co nejdříve otěhotně. 2 roky před vynecháním antikoncepce mi zjistili myom na děloze měl 1,5 cm a teď má 2,5 cm. chtěla bych se zeptat jestli je lepší otěhotnět hned nebo můžeme s přítelem počkat. oba bychom chtěli miminko a bylo nám řečeno že ho při delším čekání nemusíme mít... děkuji monika

Odpověď odborníka:

Myom velikosti 2.5 cm není překážkou gravidity příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: