Mirelle a nitrofurantoin-ratiopharm

Hezký den. Odpověď jsem se už dočetla, ale stejně budu radši za přímou odpověď. Beru asi dva roky antikoncepci mirelle a 4 měsíce beru kvůli opakovanému zánětu močového měchýře nitrofurantoin-ratiopharm.Včera jsem měla nechráněný sex,chci se zeptat. Nemůžu otěhotnět, že ne? nenechá mi to spát. Díky, Eliška

Odpověď odborníka:

Nikoliv Nitrofurantoin nesnižuje účinek antikoncepce,pravděpodobnost otěhotnění je stejná,jako kdyby jste Nitrofurantoin nebrala příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: