Mirena

Dobrý den,jsem po CS/2007. V září 2014 zavedena Mirena pro vysokou sliznici. Z toho první 3 měsíce krvácení a špinení, 4tý měsíc 2 týdny nic a 2 týdny špinění. Nyní (5týměs.) se začalo objevovat špinění vždy po sexu, vlákna jsou na svém místě. Je nutná návštěva lékaře nebo to chce čas?Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevím co je zkratka CS/2007 mirena je drahá věc :-) , konzultoval bych svého gynekologa

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: