Mirena

Dobrý den. Chtěla bych znát Váš názor na tělísko Mirena. V současné době mám zavedené již 2 tělísko Mirena a jsem s ním velmi spokojená. Začátkem příštího roku by mi mělo být odstraněno - to mi bude 55 roků. Domníváte se, že by bylo možné zavést další tělísko Mirena, v pořadí třetí? Jsem opravdu spokojena, protože nemám žádné potíže provázející tento věk. Na závěr musím dodat, že asi 3 roky k tomu dostávám "Divigel". Moc děkuji za Váš názor. S pozdravem Daniela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dohodněte se se svým gynekologem, dobře zná vaše problémy a tělesný stav, také hormonální situaci a je možné, že se k Mireně přikloní i nadále. V kombinaci s Divigelem máte už ted vlastně hormonální substituci (prevence menopausálních potíží) a pokud jste spokojena s Mirenou, není asi důvod hormonální terapii měnit. Na dálku bez informací není možné blíže rozhodovat, komunikace s lékařem přímo je vždy nejcennější. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: