Mirena

Můj dotaz zní,,,,,, může mirena způsobit předčasný přechod? Je mi 46 let před pěti měsíci jsem si nechala zavést mirenu, pouze z důvodu abych přestala menstruovat. Po zavedení opravdu nastaly problémy. Od tohoto dne jsem krváceka tři měsíce v kuse se silnými bolestmi,,, ztráta líbida,nálady,,, děs,,, Nechala jsem tělísko odstranit, Bohužel jsem o menstruaci přišla definitivně!!!

Odpověď odborníka:

Toto bude zcela náhodná souvislost-bolesti po zavedení jsou sice výjimečně,ale mohou být,ale předčasný přechod se nevyvolá

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: