Mirena

Dobrý den, je mi 32 let, jsem po 2 dětech a nyní přemýšlím o nové antikoncepci, neboť jsem přestala kojit. Bylo mi doporučeno tělísko Mirena, hodně jsem si o ní přečetla na diskuzích a ráda bych do toho šla. Jen mě trápí jedna věc, o které se nikde nepíše. Můj manžel má dost velký penis (nestačí ani kondom xxl) a bojím se, že by tělísko mohl "vyrazit". Je to možné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vyrazit tělísko nelze.mirena je super antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: