Mirena

Dobrý den .Chtěla bych se zeptat.V pátek jdu na zavedení tělíska.Je mi teprve 17 ,takže sem ešte nerodila.Měla sem nabídku bud v narkoze o zavedení tělíska nebo přímo u me paní doktorky.Vybrala sem si u me paní doktorky.Sama říkala,že to trvá chvilinku.Bude me to hodne bolet,ale bude se to dát vydržet?.Hodně maminek to už má taky,ale přitom mely třeba už 2 císařský řezy,takže taky nerodili a nekoho to bolí a nekoh one.Jak dlouho bych po tom mohla špinit.Dnes sem dostala menstruaci,takže při zavádení ji nebudu mít už ani silnou,kord ji mívám jen tak 4 dny maximálne.Děkuji předem za odpoved!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zavedení tělíska skutečně trvá jen chvilku. Jedná se o nepříjemný zákrok, ale ne vysloveně bolestivý. Špinění po zavedení se vůbec objevit nemusí, naopak může trvat několik málo dnů. Mírná bolest podbřišku se může objevit až po zavedení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: